Mjölk Arla Mellan Lång hållbarhet Laktosfri 1L
Arla
88622
Mjölk är Naturens egen sportdryck och Arla mellanmjölk med lång hållbarhet är en naturlig källa till bland annat protein, kalcium, många vitaminer och mineraler.
Den är ultrapastoriserad och smakar därför något sötare än vanlig lågpastoriserad mjölk men är lika god och nyttig. UHT-värmebehandlingen gör att en oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur,
dock rekommenderar vi ur smaksynpukt att du dricker den kyld. Låt mjölk bli en naturlig del av en mångsidig kost och en aktiv, hälsosam livsstil.
Mjölk med lång hållbarhet är vanlig färsk mjölk som snabbt har värmts upp till en hög temperatur (ca 140 grader) s.k. ultrapastörisering. Därefter förpackas den direkt, lufttätt och sterilt. På så sätt förlängs hållbarheten rejält, från normalt 7 dagar i kylskåpet till ca 4 månader i rumstemperatur. Mjölk med längre hållbarhet innehåller självklart alla näringsämnen, men inga tillsatser. Dock kan den höga temperaturen ge en något sötare, lite kokt eftersmak. Därför rekommenderar vi att du helst dricker den kyld. Datumstämpeln gäller oöppnad förpackning, öppnad förpackning förvaras vid högst +8°C. Hållbarheten är då 4-5 dagar.
Ingredienser:
Mjölk*, vitamin D. uht*-behandlad.
* Allergen
Näringsdeklaration per 100 g/mlL:
energi 190 kJ / 50 kcal
fett 1,5 g varav mättat fett 1 g
kolhydrat 4,6 g varav sockerarter 4,6 g
protein 3,4 g
salt 0,1 g
Vitamin D 1 µg (20,0%*)
riboflavin 0,15 mg (11,0%*)
Vitamin B12 0,5 µg (20,0%*)
kalium 160 mg (8,0%*)
klorid 95 mg (12,0%*)
kalcium 120 mg (15,0%*)
fosfor 95 mg (14,0%*)
molybden 4,7 µg (9,0%*)
jod 24 µg (16,0%*) *% av DRI,
Dagligt Referensintag
Återvinning: Förpackningen sorteras som pappersförpackning.
Mjölk är Naturens egen sportdryck och Arla mellanmjölk med lång hållbarhet är en naturlig källa till bland annat protein, kalcium, många vitaminer och mineraler.
Den är ultrapastoriserad och smakar därför något sötare än vanlig lågpastoriserad mjölk men är lika god och nyttig. UHT-värmebehandlingen gör att en oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur,
dock rekommenderar vi ur smaksynpukt att du dricker den kyld. Låt mjölk bli en naturlig del av en mångsidig kost och en aktiv, hälsosam livsstil.
Mjölk med lång hållbarhet är vanlig färsk mjölk som snabbt har värmts upp till en hög temperatur (ca 140 grader) s.k. ultrapastörisering. Därefter förpackas den direkt, lufttätt och sterilt. På så sätt förlängs hållbarheten rejält, från normalt 7 dagar i kylskåpet till ca 4 månader i rumstemperatur. Mjölk med längre hållbarhet innehåller självklart alla näringsämnen, men inga tillsatser. Dock kan den höga temperaturen ge en något sötare, lite kokt eftersmak. Därför rekommenderar vi att du helst dricker den kyld. Datumstämpeln gäller oöppnad förpackning, öppnad förpackning förvaras vid högst +8°C. Hållbarheten är då 4-5 dagar.
Ingredienser:
Mjölk*, vitamin D. uht*-behandlad.
* Allergen
Näringsdeklaration per 100 g/mlL:
energi 190 kJ / 50 kcal
fett 1,5 g varav mättat fett 1 g
kolhydrat 4,6 g varav sockerarter 4,6 g
protein 3,4 g
salt 0,1 g
Vitamin D 1 µg (20,0%*)
riboflavin 0,15 mg (11,0%*)
Vitamin B12 0,5 µg (20,0%*)
kalium 160 mg (8,0%*)
klorid 95 mg (12,0%*)
kalcium 120 mg (15,0%*)
fosfor 95 mg (14,0%*)
molybden 4,7 µg (9,0%*)
jod 24 µg (16,0%*) *% av DRI,
Dagligt Referensintag
Återvinning: Förpackningen sorteras som pappersförpackning.
Varumärke | Arla |
Bruttovikt (kg) | 1,05 |
UNSPSC | 52.15.15.00 |
EAN-kod | 5760466821995 |
Antal i minsta enhet | 1 |